Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice (ACDB)

Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice (ACDB)

Centrul pentru reabilitarea faunei sălbatice - ACDB

Status: Fundraising

Zilnic, animalele sălbatice sunt rănite din cauza impactului activităților omenești. O parte dintre acestea ajung la Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice, aici încearcăm să le redăm viața și să le reintroducem în habitate naturale.

 

[ Show more ]
0.51864801864802% Complete

890 RON

Sumă:

3

Galantomi:

6

Donații:

171,600 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Zilnic, multe animale sălbatice sunt accidentate și chiar ucise din cauza impactului activităților omenești. O parte dintre aceste animale ajung la Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice – ACDB de la Petrești, într-un loc în care ACDB încearcă să le redea viața, integritatea fizică și capacitatea de a fi reintroduse în habitate naturale.

La Centrul de Reabilitare, animalele rănite ajung din cauza unor situații dramatice care le pun in pericol viața. Medicii veterinari, biologii si voluntarii intră în alertă încercând adesea sa facă miracole: sa refacă capacitatea locomotorie a unui pui de urs cu laba amputata de tren, sa hrănească doi pui orfani de râs, sa hrănească din două în două ore un pui de căprior rătăcit de mamă sau să scoată alicele din aripa unei pasări împușcate. Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice este unul dintre cele mai eficiente locuri autorizate din Romania în care se poate reabilita un animal sălbatic.

În cadrul centrului activează atât personal profesionist (medici veterinari, biologi, specialiști în faună sălbatică, etc.) dar și voluntari implicați în activitățile de administrare zilnică, astfel încât de la o lună la alta reușim să ne îmbunătățim rata de supraviețuire și reabilitare a animalelor sălbatice. Credem cu tărie, că împreună, vom asigura o îmbunătățire a procesului de salvarea a vieții animalelor aflate în pericol!

Costurile minime lunare de funcționare ale centrului se ridică la aproximativ 14.300 RON. 

Cheltuielile sunt defalcate astfel:

- Salarii: 8000 RON

- Servicii veterinare: 2000 RON

- Hrană animale: 1500 RON

- Consumabile veterinare și administrative: 1500 RON

- Regie și întreținere: 500 RON

- Carburant auto pentru intervenții: 800 RON

Astfel pentru a asigura funcționarea centrului pentru un an avem nevoie de minim 171.600 RON.

Împreună salvăm animalele sălbatice în dificultate!

Contribuie și tu la funcționarea Centrului pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice.

Vă mulțumim!